Är Du intresserad av att delta på Konferensanläggningar.se med Din anläggning?
Välkommen att ringa eller maila!
Maria Roos
Urban Deljerud
Telefon: 08-583 610 60
Kontur Konferens AB
Konferensanläggningar.se

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - SÖK- OCH BOKNINGSTJÄNSTEN - PLUS MER DÄRTILL...


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - SÖKTJÄNSTEN
Aktivt deltagande på Konferensanläggningar.se innebär att din anläggning blir synlig på den nordiska konferensmarknadens ledande söktjänst. Konferensanläggningar.se har långt mer än dubbelt så hög synlighet som närmaste aktör.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE – BOKNINGSTJÄNSTEN
Söktjänsten Konferensanläggningar.se är helt integrerad med vår digitala bokningstjänst. Aktivt deltagande med en presentationssida på Konferensanläggningar.se innebär därför att förutsättningarna att sälja in din anläggning blir optimala.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - PROFILERA DIN ANLÄGGNING
Som aktiv i Konferensanläggningar.se kan du definiera egna sökord, skapa obegränsat antal kampanjerbjudanden och publicera trevliga betyg och omdömen från kunder, liksom nyheter från din anläggning. Att visa att man är aktiv i det ledande branschnätverket stärker anläggningens etablering på konferensmarknaden.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE – COMMUNITY
Aktivt deltagande i Konferensanläggningar.se innebär att du får statistik om förfrågningar och bokningar, inklusive prisdjup i enskilda bokningar. Du kan också få statistik över prisutvecklingen på olika konferensrelaterade artiklar, totalt för landet såväl som i specifika regioner och städer.

Välkommen att kontakta oss för prisuppgift och avtal.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - En branschstandard
Konferensanläggningar.se används av konferensbokare inom de flesta organisationer i Sverige; publika och privata företag, kommuner, landsting, statliga myndigheter och föreningar. Det de har gemensamt är att de på ett enkelt och överskådligt sätt vill upphandla konferensanläggningar som passar för just den specifika konferens man planerar. Man vill snabbt och effektivt få överblick över det totala utbudet som motsvarar kriterierna för varje enskild konferens – och välja ut anläggningar som matchar behoven. Därpå vill man veta om de anläggningar man valt ut har erforderlig plats att erbjuda på konferensens planerade datum – och vad priset är.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE – Sveriges marknadsplats för konferensbokning
Många som använder Konferensanläggningar.se anlitar Konturs rikstäckande konferensbokningstjänst för att få hjälp med urval, råd och rekommendationer. Men - det stora flertalet går direkt till de anläggningar man identifierat när man söker på tjänsten.

KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Optimal exponering för sökande kunder
En egen presentationssida för Din anläggning på Konferensanläggningar.se blir snabbt en starkt bidragande faktor i anläggningens marknadsföring – starkare än traditionella annonser och den egna hemsidan. Kort sagt; presentationssidan innebär stående annonsering - 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året – exponerad mitt i det forum som flest konferensköpare runt om i landet använder.

Därför är KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE branschstandard
1) Tjänsten hittas lätt på nätet. I princip alla konferensköpare ”googlar” när de ska söka efter konferensanläggningar. Man skriver ofta in ordet ”Konferens” följt av en geografisk destination, exempelvis en stad eller en region. Här är konkurrenskraften hos Konferensanläggningar.se i en klass för sig – vida överlägsen andra söktjänster i konferensbranschen.

Oberoende analysrapporter visar att tjänstens synlighet på nätet är mer än 200% högre än närmaste aktör. 

2) Användarna återkommer därför att de upplever tjänsten som direkt och enkel att navigera i. Man hittar fram till det man söker. Man upptäcker successivt nya smarta funktioner – och på vägen kanske man får nya uppslag och idéer. Många registrerar sig som återkommande användare med eget login, vilket underlättar användningen ytterligare. Ett login till kundzonen ger åtkomst till funktioner och rutiner såsom deltagarregistrering, momsomvandling och enkelrumsoptimering, värdefulla – kostnadsfria – verktyg för den som planerar konferenser.

Integrerat onlinebaserat bokningssystem
Under ”ytan” på den publika söktjänsten KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE finns ett heltäckande onlinebaserat bokningssystem – helt integrerat med Konferensanläggningar.se.

I systemet – som heter Orkidé – hanteras hela processen; kundens förfrågan, offertsvar, offerter, preliminärbokningar och definitivbokningar. Systemet genererar en mängd statistik till kunder samt analysinformation till deltagande anläggningar. Du får statistik för Din anläggning över exempelvis över prisspridningen och Din egen anläggnings prisposition i varje vunnen bokning samt ”bokningsanledning” (varför kunder valt/inte valt att boka din anläggning).

Vilka anläggningar ”passar in” på Konferensanläggningar.se
Svaret är: Alla anläggningar! Därför att bland de som använder Konferensanläggningar.se finns alla kundsegment och alla intresseinriktningar.

Titta gärna runt lite på utbudet så ser du att såväl de största hotellen som de minsta gårdarna och konferenslokalerna deltar i tjänsten – från lågbudget till lyx – från landets sydligaste till nordligaste ände. Cityhotell, kongresshallar, slott, boutiquehotell, herrgårdar, gästgiverier, spa-anläggningar, ”hide aways”, gårdshotell och fjällanläggningar för att nämna några kategorier. Kort sagt, alla typer av aktörer som på något sätt riktar sig till konferensgrupper är med – något som skapar ytterligare attraktionskraft på kundsidan.

Hur man kommer igång - Enkelt!
1) Meddela ditt intresse att delta så skickar vi avtalsförslag. När du godkänt avtalsförslaget får du loginuppgifter till admin-menyn.
2) Lägg in information om din anläggning. Detta kräver inga tekniska kunskaper men räkna med att avsätta några timmar för arbetet. Du får login till en meny i databasen där du enkelt lägger in all den information du önskar ha med såsom beskrivande texter, de sökord du vill bli hittad på samt alla data om anläggningens kapacitet vad gäller exempelvis konferensrum, logi och restaurang, Du anger vilka faciliteter som erbjuds, möjliga aktiviteter, anläggningens läge och karaktär - och mycket annat – det är bara att gå från meny till meny. Bilder mailar du i högupplöst format till oss så ordnar vi med beskärning och uppladdning. 

De allra flesta anläggningar gör arbetet med att lägga in data och information enligt ovan själva. Men som alternativ om exempelvis tiden är knapp eller om inspirationen inte rinner till, erbjuder vi en uppstartstjänst som innebär att Kontur Konferens webmaster ombesörjer arbetet med att lägga upp din presentationssida. Detta sker i dialog med anläggningen och publicering sker efter ditt godkännande. Uppstartstjänsten är ett tillval i avtalet och är förenad med en engångsavgift.

När all information är på plats ”trimmar” vi Din anläggnings presentationssida med ”meta data” varefter vi gör den aktiv för publik sökning. I samband med publiceringen lanserar vi Din anläggning under ”Nyheter”.